Lluita, creu i arribarà #NoExisteixenElsLimitis

Va començar a jugar a pàdel als 19 anys, quan va començar INEF, i anteriorment jugava a tenis. Sempre va voler saber on estaven els seus límits en l'esport, però els seus pares no van poder sufragar el gran desemborsament econòmic que suposa jugar al tenis, però al pàdel ha volgut intentar-ho sí o sí, així que, amb 24 anys, va decidir ficar-se en l'alta competició. Els assoliments aconseguits en els últims anys, són molt positius:

  • Nº1 Andalusia: 2010-2011-2012
  • Campiona Andalusia i d'Espanya Sub23 2010
  • Campiona d'Espanya amb la selecció andalusa 2010-2012
  • Campiona d'Espanya per equips de primera categoria 2017
  • Campiona d'Europa amb la selecció espanyola 2017
  • Millor rànquing. Parelles 6 del món en 2017

Actual rànquing. Individual 16 i parella 9 del món 2018

I ara el seu objectiu a batre és poder participar en el màster final de desembre en el qual participen les 8 primeres parelles del món, però els ingressos que disposen les jugadores de pàdel en guanyar tornejos, són pocs. Amb el que deu a més d'entrenar, competir i seguir estudiant, treballar com a professora de pàdel per fer front a les despeses de viure i ser una esportista d'elit. Ara mateix se'm sent en un bon nivell i amb forces per arribar més lluny, però necessita l'ajuda de tots, perquè sola, serà impossible seguir.

Sol·licita 5.000 €, que els invertiria en:

 

Sens dubte, Mari Carmen és el resultat de la lluita i la passió, i mereix tota la nostra ajuda.

 

Va començar a jugar a pàdel als 19 anys, quan va començar INEF, i anteriorment jugava a tenis. Sempre va voler saber on estaven els seus límits en l'esport, però els seus pares no van poder sufragar el gran desemborsament econòmic que suposa jugar al tenis, però al pàdel ha volgut intentar-ho sí o sí, així que, amb 24 anys, va decidir ficar-se en l'alta competició." data-share-imageurl="">