#YoPuedo #YoQuiero #YoVoyALograrlo

El Club d'Esgrima de Chiclana de la Frontera té un gran repte al davant: organitzar el campionat d'Espanya d'esgrima infantil i cadet que, per primera vegada, uniria les dues categories en un mateix esdeveniment. És un desafiament important, però no impossible per a aquest equip de dones imparables, presidit i capitanejat per Carolina de Pando, que compta amb dotze guerreres de 13 i 14 anys que des dels 8 es deixen la pell entre 3 i 4 dies setmanals en la pista de combat per ser les millors.

Entre elles hi ha una Campiona d'Espanya en categoria M12 i la Campiona i subcampiona de Portugal en 2017 de sabre. Però el seu objectiu és quedar entre les 8 primeres en els Campionats d'Espanya de cada arma i categoria, però sobretot organitzar-ho i competir-ho a la seva casa.

Per a elles és tot un repte tant com a esportistes, com de club, com en l'àmbit de la gestió. Perquè serà un gran esdeveniment esportiu organitzat per dones i per a dones. Sense tenir cap complex de ser un club petit.

Una altra de les raons per les quals volen organitzar l'esdeveniment a la seva terra, és perquè aconseguirien molta visibilitat i confiança, ja que molt poca gent els veu quan competeixen i celebrant-ho a casa, seria el contrari. I a més, estan segures que poden atreure moltes esportistes de tota Espanya.

Però tenen un gran handicap, el qual hem d'ajudar-los a vèncer-ho, i és l'econòmic. Abastar dues categories, s'eleva molt el pressupost i no disposen de cap tipus de patrocinador. Necessitarien que els ajudem en 4.955 €

 

 

Fem possible el somni d'aquestes petites grans lluitadores!!

 

El Club d'Esgrima de Chiclana de la Frontera té un gran repte al davant: organitzar el campionat d'Espanya d'esgrima infantil i cadet que, per primera vegada, uniria les dues categories en un mateix esdeveniment. És un desafiament important, però no impossible per a aquest equip de dones imparables, presidit i capitanejat per Carolina de Pando, que compta amb dotze guerreres de 13 i 14 anys que des dels 8 es deixen la pell entre 3 i 4 dies setmanals en la pista de combat per ser les millors." data-share-imageurl="">