#SuperantElsLímits

Ana Llorens (38), es atleta y mama. Comenzó con el atletismo en 2012, compite con el Bathco Running Team, en Pamplona y su gran sueño, es demostrar que a su edad puede conseguir un podio mundial. ¿Quieres conocer su historia?
 

Ana Llorens (38), és atleta i mama. Va començar amb l'atletisme en 2012, competeix amb el Bathco Running Team, a Pamplona i el seu gran somni, és demostrar que a la seva edat pot aconseguir un podi mundial. Vols conèixer la seva història?

L'Ana, fins als 37 anys va estar practicant gimnàstica rítmica de competició, sent 7 vegades campiona d'Espanya. En 2012 va començar a practicar atletisme, compaginant-ho amb la gimnàstica.
Però en 2017 va haver de fer una aturada per a ser mama, i en 3 mesos va tornar a la competició. Pel que des de 2020 compagina el seu treball, amb la tasca de mare i l'atletisme. Però tot això, no li ha impedit aconseguir ser:

  •  
  • Campiona Navarresa 10.000, 5.000 i 3.000 obstacles
  • Subcampiona d'Espanya per equips en mitjana marató
  • Medalla de bronze en Campionat d'Europa Màster en 10.000
  • Campiona d'Espanya Màster en 10.000
  • Subcampiona de mitjana marató.

I ara, el seu objectiu és aconseguir la medalla en el Campionat del Món de mitjana marató. I ser una de les 10 millors en Campionat d'Espanya absolut en 10.000

Però de l'atletisme no puc viure, per la qual cosa necessita treballar cada dia, és entrenadora de gimnàstica rítmica, i atendre el seu fill que encara no ha començat el col·legi, dedicant-li gairebé les 24 hores del dia. Tot això dificulta poder entrenar el que a ella li agradaria i millorar el que podria, igual que el fet de poder viatjar per a diferents competicions, li és complicat econòmicament. La nostra ajuda seria una cosa increïble per a poder dur a terme els seus objectius, perquè igual que en la gimnàstica rítmica, és la noia amb major edat que ha competit en un campionat d'Espanya i ha pujat a un podi, en l'atletisme també pot demostrar que no hi ha límits, i que, encara que moltes vegades diguin que NO, amb esforç i constància, es poden aconseguir qualsevol somni.

Per això sol·licita 3.500 €:

 

Li donem un cop de mà?

Ana Llorens (38), es atleta y mama. Comenzó con el atletismo en 2012, compite con el Bathco Running Team, en Pamplona y su gran sueño, es demostrar que a su edad puede conseguir un podio mundial. ¿Quieres conocer su historia?
 

Ana Llorens (38), és atleta i mama." data-share-imageurl="">