Ja està aquí la nova convocatòria‼

Ahir vam presentar a Madrid la segona edició de #EllasSonDeAqui!! En aquesta segona convocatòria repartirem de nou 20.000 euros per a la temporada 2018/2019 en forma de patrocini entre els projectes esportius triats d'entre tots els presentats. Hem començat a admetre projectes des d'ahir mateix i fins al 15 d'agost i les guanyadores es coneixeran durant el mes d'octubre de 2018.

Per a aquesta edició, #EllasSondeAquí comptarà amb la col·laboració en exclusiva de la plataforma de recol·lecció de donatius GoFundme que donarà suport a tots els projectes presentats a la convocatòria i els compartirà a la seva pàgina web per sumar més fons mitjançant les donacions dels ciutadans. Aquests fons addicionals se sumaran als 20.000 euros aportats per Livinda. Una altra de les novetats de la segona edició del concurs és la quantitat econòmica màxima que es poden sol·licitar en cada projecte presentat (5.000 €) i la limitació a un projecte presentat per cada equip i/o esportista individual.

Per participar, com l'any passat, s'hauran de pujar els projectes en aquesta mateixa web, a l'apartat: participa, emplenant un formulari i incloent un vídeo on la/les protagonista/es expliquin quin és el seu somni esportiu. També serà necessària una fotografia de l'esportista o membres de l'equip i/o club que presenta/n el projecte.

En #EllasSonDeAqui apel·lem els valors que representa l'esport com són l'esforç i la constància i posem èmfasi en la necessitat d'apreciar el nostre i de recolzar a les dones que viuen tan a prop i que ens representen a escala mundial.

En #EllasSonDeAqui seguim comptant amb ambaixadores de gran prestigi que col·laboren de manera desinteressada, difonent la iniciativa i implicant-se en la decisió final dels projectes. Les ambaixadores són: Cristina Gallo, periodista esportiva, directora del programa "Ganamos con ellas" iescriptora; Laura Castro, futbolista, periodista i presidenta de l'APDF; Alhambra Nievas, millor àrbitre de rugbi del món; Yasmina Vilagrasa, advocada i vocal en la junta de FON; Carolina Pascual, entrenadora de gimnàstica rítmica i medallista a Barcelona 92; i Ana Boada, olímpica en Riu 2016 en la disciplina de rem.

 

No perdeu l'oportunitat de presentar els vostres projectes i aconseguir els vostres somnis!!

 

Ahir vam presentar a Madrid la segona edició de #EllasSonDeAqui!! En aquesta segona convocatòria repartirem de nou 20.000 euros per a la temporada 2018/2019 en forma de patrocini entre els projectes esportius triats d'entre tots els presentats." data-share-imageurl="">