Ja tenim guanyadores!!

Ahir va ser un dia realment especial per tots nosaltres… A la Madrid FruitAttraction vam fer lliurament dels premis de la primera convocatòria de #EllasSonDeAqui

Projectes guanyadors de la primera convocatòria de #EllasSonDeAqui

El Siero Deportivo Balonmano. Equip format al 100% per jugadores de la pedrera i que ha ascendit per segona vegada en la seva història a la categoria de plata de l’handbol espanyol (en la primera ocasió va haver de renunciar a l’ascens per un tema econòmic). Sol·liciten 7.000 euros per poder competir en la Divisió de Plata.

Alba Juanes, piragüista de 17 anys, campiona d’Espanya de totes les distàncies en 2016, que viu i estudia en el CTD (Centre de Tecnificació Esportiva) de Palma de Mallorca. Sol·licita 5.200 euros per poder disputar el Mundial 2018.

 

Berta Abellán, promesa de 17 anys del trial combina els seus entrenaments en el CAR de Sant Cugat amb la universitat. Campiona d’Espanya i 4a classificada en el Mundial de 2017. Sol·licita 7.880 euros per participar en l’europeu 2018.

 

Les Gijón Foxes 82 (flag football-futbol americà sense contacte). Campiones d’Astúries i d’Espanya en repetides ocasions. Sol·liciten 6.040 euros per poder participar en totes les competicions de la temporada: lliga asturiana i espanyola, Big Bowl XII, Alemanya; Ladies Champions Bowl, Alemanya; Pink Bowl, Holanda.

 

Volem agrair-vos a tots el fet d’ajudar-nos a fer possible aquest somni que va començar ja fa gairebé un any, com també a les ambaixadores que ens ajuden a créixer i a difondre el missatge. Però sobretot al nostre patrocinador  pomes  per donar-nos suport incondicionalment.

Felicitar a les nostres guanyadores i animar a totes les que no ho van ser, perquè aviat començarà la segona convocatòria, i potser en aquesta ocasió si seran les afortunades.

Moltíssimes gràcies a tots!!

Estigueu atents, PRÒXIMAMENT NOVA CONVOCATÒRIA…!!

Ahir va ser un dia realment especial per tots nosaltres… A la Madrid FruitAttraction vam fer lliurament dels premis de la primera convocatòria de #EllasSonDeAqui