Competir en l’etapa australiana de la WSL

Garazi Sánchez, la surfista d’Algorta (Biscaia), actual campiona d’España, desitja aconseguir l’elit i somia amb els Jocs de Tòquio 2020. Però primer, ha de competir en la WSL, i volem donar-li un cop de mà per realitzar l’etapa australiana.

Garazi, va néixer en 1992 en un poble de la costa basca, Getxo, i des dels 7 anys somiava en formar part del circuit mundial de surf, en el qual va començar en 2010.

Li agrada evolucionar, millorar i innovar. Lluita per competir amb les millors surfistes del món i ser part d’aquesta revolució femenina de l’esport.

L’apassiona viatjar i conèixer diferents cultures, gent i idiomes, gaudir amb el que fa, sigui quin sigui el camí i el resultat, comprometre’s amb les seves metes i aconseguir disciplina i constància. Li agradaria fer-se amb un espai en el circuit mundial i mai perdre aquesta sensació de la primera vegada damunt de la taula.

És el primer any que es llança a la Women‘s Qualifying Sèries (WQSWorld Surf League International pro surf fora d’Europa. Amb l’objectiu de seguir formant part de la WSL (World Surf League) i posicionar-se en el TOP 7 del WQS.

Amb el que millorar la seva forma de competir i adaptar-se a aquesta categoria li és una prioritat. Ja que serà fonamental per aconseguir un altre gran somni: COMPETIR A TÒQUIO 2020, que per primera vegada, el surf serà esport olímpic. Així doncs, forma part de l’equip nacional, amb el qual, van quedar en tercera posició per equips en el passat mundial.

Actual campiona d’Espanya, es troba en segona posició en el Rànquing QS d’Europa del Women‘s Qualifying Sèries, sent el seu millor any, i gràcies als destacats resultats que ha obtingut:

  • Top 1 en el Seat Pro Netanya, un QS 1.500 celebrat a Israel el gener de 2017
  • 1st WQS* Portugal
  • 3rd WQS Zarautz Pro
  • 9th WQS 6* Pantin Pro

Per seguir complint els seus somnis i aconseguir els seus objectius, li agradaria que li donéssim suport, i si pot ser que l’ajudéssim a poder fer l’etapa australiana que és durant el mes de març de 2018.

Vol créixer com a esportista i persona, superar-se a si mateixa, aconseguir els seus objectius, gaudir del procés i tenir la sensació de satisfacció de quan s’ha donat tot el que es podia per aconseguir-ho.

L’acompanyem?

Garazi Sánchez, la surfista d’Algorta (Biscaia), actual campiona d’España, desitja aconseguir l’elit i somia amb els Jocs de Tòquio 2020." data-share-imageurl="">