El INEF Lleida Rugby sube de categoría y necesita fondos para sus desplazamientos

La secció de rugby de l’INEF Lleida acaba de pujar a primera categoria catalana i necessita diners per finançar els seus desplaçaments.

Les lleidatanes més guerreres han aconseguit el seu somni: ascendir a Primera Catalana.

A partir del gener començaran a competir en la màxima categoria catalana, fet que farà que els desplaçaments als partits per tot el territori siguin encara més continus.

El Rugby és un esport minoritari i el Club INEF Lleida és l’únic de la província que el practica. Per tant, per poder jugar, sigui en partits amistosos o de la lliga catalana, han de desplaçar-se.

Fins ara les jugadores s’han desplaçat a tots els partits amb els seus propis vehicles, gràcies a aquelles que tenen permís de conduir i vehicle propi, amb tot el que suposa: anar a jugar, aguantar el partit de 80 minuts d’alta càrrega física i mental, i amb tota el cansament, conduir una hora i mitja o dues per arribar a casa. Sens dubte, un risc que corren gairebé cada setmana.

Els fons anirien destinats principalment a les jugadores de l’equip sènior femení, però en moltes ocasions, també compten amb jugadores de categories inferiors, que també sortirien beneficiades d’aquest projecte.

El seu objectiu és aconseguir el pressupost suficient per poder finançar els desplaçaments de les jugadores amb autocar. Necessiten un total de 6.000€ per a la temporada 2017/18.

 

Necessiten la nostra ajuda! I això farem, ajudar-les.

Desplaçaments sense riscos!

Fem que les nostres campiones se sentin valorades i no hagin de pagar per fer el que més els agrada, JUGAR A RUGBI!

 

 

La secció de rugby de l’INEF Lleida acaba de pujar a primera categoria catalana i necessita diners per finançar els seus desplaçaments." data-share-imageurl="">