Less drama, more Foxes

El Gijón Foxes 82, han hagut de renunciar a part de la seva temporada per disposar de pocs recursos econòmics, necessiten la nostra ajuda per no abandonar els somnis que els queden.

En 2014 es va crear Foxes 82, un equip femení de flag football (futbol americà sense contacte), format en l’actualitat per 10 jugadores. La seva filosofia, despreocupada dins i fora del terreny de joc, es veu reflectida en el seu lema “Less drama, more foxes“.

Des de la seva creació, Foxes 82 han disputat totes les competicions de flag oficials i els tornejos en l’àmbit nacional sense obtenir cap derrota en categoria femenina. Actualment, són 3 vegades campiones d’Astúries i 3 vegades campiones d’Espanya. Això ha despertat la seva ambició i aspiracions i els ha portat a sortir i competir fora de les nostres fronteres al llarg de la temporada.

Durant l’última temporada 2016-2017, han aconseguit ser campiones de la lliga asturiana de flag femenina, el primer lloc de la III Women‘s Flag Bowl lloc en la copa asturiana mixta de flag lloc en la XI Big Bowl (només per darrere de seleccions nacionals) i ser campiones d’Espanya.

Malgrat obtenir tants èxits, a final de la temporada no van poder acudir a la Ladies Champions Bowl, que tenien marcada al calendari, per no poder pagar les despeses.

Lamentablement, i també per falta de recursos econòmics, per a aquesta pròxima temporada s’han vist obligades a triar entre les diferents competicions i renunciar a la lliga asturiana de flag i, per tant, al campionat d’Espanya. Però no es donen per vençudes, i volen seguir lluitant per complir els seus somnis a escala internacional.

Els seus objectius per a aquesta temporada són:

  • Disputar per tercera vegada consecutiva la Big Bowl XII, la cita més important a escala mundial de flag football. Celebrada en Walldorf (Alemanya), reuneix als millors equips, fins i tot a seleccions nacionals, com Àustria, Boston, Mèxic o Alemanya.
  • Disputar per primera vegada la Ladies Champions Bowl. Celebrada també a Alemanya, al juliol, recull mitjançant invitació als vigents campions dels diferents països d’Europa (França, Itàlia, Àustria, Alemanya…)
  • Disputar, també per primera vegada, La Pink Bowl. Celebrada a Holanda, és una competició benèfica on tots els beneficis recollits són destinats a la lluita contra el càncer de mama.

Per completar la temporada i aconseguir els seus objectius, necessitarien un total de 6.040 €:

Ya han renunciado a parte de sus competiciones por motivos económicos. Sin embargo, con nuestro apoyo, sus sueños para este 2018, se podrían cumplir.

“Siempre seguiremos luchando, y repitiéndonos a nosotras mismas: Less drama, more Foxes”.

 

El Gijón Foxes 82, han hagut de renunciar a part de la seva temporada per disposar de pocs recursos econòmics, necessiten la nostra ajuda per no abandonar els somnis que els queden." data-share-imageurl="">