#ForgemGuerreres

El febrer de 2016 va néixer el FSF Cessar Augusta, un club exclusivament femení i amb un clar propòsit: fomentar el desenvolupament educacional de totes les jugadores que formen part del club, així com ser un motor del Futbol Sala Femenino a l'Aragó. I així ho demostren els 13 equips que formen el club que comprenen des dels 5 fins als 36 anys, i les 12 dones que constitueixen el cos tècnic.

En 2017, el primer equip va ascendir a la màxima divisió autonòmica, romanent en ella dues temporades, fins a aconseguir en aquesta última l'ascens a segona divisió nacional. A causa d'aquesta gesta titànica ara el seu objectiu és poder mantenir l'equip en aquesta categoria, però no creuen que vagi a ser fàcil. No disposen de suports, fins i tot havent sortit en televisió, periòdics i ràdio, els suports continuen sent mínims. Però ho tenen clar, volen consolidar el club, treballar per elles i per a elles, perquè aconseguir-lo significaria igualtat i oportunitat, ja que alguns equips estan jugant en lligues masculines perquè no existeixen equips femenins en aquestes categories.

La quantitat sol·licitada pel FSF César Augusta són 5.000 € que invertirien en:

Petit pressupost de com es gestionarà aquest import:

 

Els hi donem un cop de mà?

 

El febrer de 2016 va néixer el FSF Cessar Augusta, un club exclusivament femení i amb un clar propòsit: fomentar el desenvolupament educacional de totes les jugadores que formen part del club, així com ser un motor del Futbol Sala Femenino a l'Aragó." data-share-imageurl="">