Girona Patina: objetiu Xina

El Club Patinatge Artístic Girona és un equip de patinatge artístic grup xou amb 24 patinadores i 2 entrenadores, un total de 26 persones que treballen molt de valent per portar a la pista espectacles que fusionen esport, música, art i interpretació.

Fa ja 8 anys que van començar la modalitat de grups xou i, any rere any, han anat veient com milloraven fins a aconseguir tocar el cel: terceres del món a Cali, Colòmbia, en la temporada 2015, i segons en el Campionat Mundial 2016 de Novara, Itàlia.

Aquest any, amb la seva coreografia “Esclaus de la riquesa” s’han classificat per participar en els campionats d’Europa, a França, i del Món, a Xina. És un espectacle que parla de la temptació de caure en el parany de les riqueses, els luxes, de la necessitat de ser elles mateixes i lliures. Amb ell lluiten aquesta temporada per continuar tenint lloc entre els millors.

El seu objectiu és patinar en el Campionat Mundial de Patinatge Artístic de Nanjing al costat dels millors equips de xou del món.

Volen estar presents i preparades, però necessiten fons per poder arribar i representar amb orgull i passió el seu territori al món. Per això han començat aquesta campanya que, amb el nom de Girona Patina – Objectiu Xina, amb l’objectiu d’aconseguir el pressupost necessari per a desplaçaments i allotjament de tot l’equip. El pressupost del viatge és de 2.200 € per persona pel que necessiten un total de 60.000 €. Hi ha institucions que els donen suport i estan treballant molt per fer activitats i aconseguir fons amb elles.

Encara els falta una part que esperen aconseguir amb aportacions d’empreses del seu entorn i també a través de la nostra iniciativa #EllasSonDeAqui.

Ajudem al Club Pati Girona a aconseguir el seu somni: patinar en el Campionat Mundial de Patinatge Artístic de Nanjing al costat dels millors equips de xou del món!

El Club Patinatge Artístic Girona és un equip de patinatge artístic grup xou amb 24 patinadores i 2 entrenadores, un total de 26 persones que treballen molt de valent per portar a la pista espectacles que fusionen esport, música, art i interpretació." data-share-imageurl="">