No és femení, és futbol #FutbolSomTotes

 

En 2014 van incorporar el seu primer equip femení al club, i en aquest mateix van aconseguir el canvi de categoria, en el segon consolidar-vos l'equip i augmentar-vos el nombre de noies. En el tercer amb ja dos equips, van doblegar el nombre de fitxes de l'any anterior. I ja per a aquesta temporada 18/19 disposen d'una cartera de suficients noies per a confeccionar 5 equips en diferents trams d'edat, en les categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i amateur. Aquest fet els confirma que són dels equips més influents de la província en la promoció del futbol femení. Formen futbolistes, entrenant persones a través del seu cos tècnic especialitzat i continuant amb els valors que distingeixen el seu club. Perquè entre entrenadores, delegades i directives són un total de 9 dones, que suposen prop del 50% de l'adreça, qui governa el seu club.

D'aquesta manera, el seu objectiu principal és consolidar i augmentar qualitativament el projecte de futbol femení des de la categoria benjamí fins a amateur. El principal somni és arribar a ser el referent del futbol femení i per a això volen fer el millor torneig de futbol femení en etapa basi. La missió del Club Esportiu Pla d'Urgell és promocionar al futbol femení en el seu màxim exponent i potenciar la rellevància del seu entorn provincial perquè persones de diferents parts els coneguin i gaudeixin de la seva terra gaudint de la pràctica de l'esport. Per aquests motius i els que estan consolidant des de l'any 2014, neix la idea de crear un torneig exclusivament femení de futbol basi que doti d'espai als objectius citats anteriorment. Perquè amb això pretenen:

  • Generar sensibilitat sobre la igualtat de gènere.
  • Promocionar la pràctica de l'esport.
  • Potenciar la notorietat i l'economia de Lleida vinculant esport, turisme, gastronomia, cultura, interculturalitat, sectors de serveis com l'hostaleria.
  • Augmentar la consciència d'estil saludable de vida a totes les participants del torneig adquirint bons hàbits alimentosos a través del consum de fruita fresca de temporada.

Perquè el més important és que el futbol femení s'expandeixi, perquè significaria que moltes noies estan practicant esport, la qual cosa seria una gran notícia per a la nostra societat. Perquè el futbol ens permet trencar moltes barreres d'entrada a espais reservats per a homes i això ens aproxima més al fet d'una igualtat de gènere efectiva. I creuen que la millor forma d'ajudar a créixer el futbol femení a la seva regió és creant un gran torneig de base, per això, sol·liciten: 3.800 €, per a

Les ajudem? D'aquesta manera, podran aconseguir-ho,
perquè encara costa trencar els tòpics que el futbol és un esport d'homes

 

En 2014 van incorporar el seu primer equip femení al club, i en aquest mateix van aconseguir el canvi de categoria, en el segon consolidar-vos l'equip i augmentar-vos el nombre de noies. En el tercer amb ja dos equips, van doblegar el nombre de fitxes de l'any anterior. I ja per a aquesta temporada 18/19 disposen d'una cartera de suficients noies per a confeccionar 5 equips en diferents trams d'edat, en les categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i amateur." data-share-imageurl="">