Projectes anteriors

En aquesta pàgina et mostrem els projectes que ens van presentar esportistes lluitadors d'aquí en convocatòries passades.

En aquesta pàgina et mostrem els projectes que ens van presentar esportistes lluitadors d'aquí en convocatòries passades.

." data-share-imageurl="">
 1. Alba Hidalgo

  Alba Hidalgo solament té 18 anys i ja ocupa el 8è lloc del rànquing mundial, però no es conforma i vol enfilar-se al podi de la copa del món, l'ajudem?

 2. Les noies del Club Esgrimeixi Badia de Cadis, necessiten els màxims fons possibles per organitzar el campionat d'Espanya Infantil i Cadet a la seva casa i aconseguir la màxima visibilitat possible per a l'esport femení.

 3. Proyecto EllasSonDeAquí

  El CD Femiastur, un club totalment femení, des de les jugadores fins a la directiva, amb molta força, valors i passió, necessita fons per seguir creixent.

 4. Hennar Etxebarria és una navarresa de 21 anys que somia a participar en el proper mundial absolut de Biatló. Però necessitaria una bona injecció econòmica per poder-ho aconseguir. Li donem un cop de mà?

 5. Proyecto EllasSonDeAquí

  El Club Pilaricas Vach, es un equipo de mamis de 22 jugadoras de Zaragoza que quieren disputar la Liga Valenciana de mamis y #ElMomentoEsHoyyAhora

 6. Proyecto EllasSonDeAquí

  IFrame El CB Lleida, és un club 100% femení de Lleida. Fa dos anys, temporada 2016/17, van aconseguir una fita històrica per al seu club, l'ascens a Copa Catalunya femenina, amb molt esforç i sobretot passió. Des de llavors, es veuen amb la capacita

 7. Proyecto EllasSonDeAquí

  El CEPU (Club Esportiu del Pla d'Urgell) té un somni: Que quan es parli de futbol practicat per noies, no es parli de femení sinó de futbol. I per aconseguir-ho volen crear un torneig de referència amb la base. Els hi donem un cop de mà?

 8. Un grup excepcional de corredores de muntanya tenen un somni: donar visibilitat a totes les dones que practiquen esports de muntanya, vols conèixer aquest gran projecte trepidant?

 9. El Gijón Foxes 82, han hagut de renunciar a part de la seva temporada per disposar de pocs recursos econòmics, necessiten la nostra ajuda per no abandonar els somnis que els queden

Pàgines