Projectes anteriors

En aquesta pàgina et mostrem els projectes que ens van presentar esportistes lluitadors d'aquí en convocatòries passades.

En aquesta pàgina et mostrem els projectes que ens van presentar esportistes lluitadors d'aquí en convocatòries passades.

." data-share-imageurl="">
 1. Contínuament us contem històries sorprenents, que mereixen l'atenció de tots, i avui és un dia d'aquells que l'esforç, entusiasme i il·lusió narren un relat que estarrufa la pell, Club Patí Vila-sana, un club nascut per a ser llegenda

 2. Alba Hidalgo

  Alba Hidalgo solament té 18 anys i ja ocupa el 8è lloc del rànquing mundial, però no es conforma i vol enfilar-se al podi de la copa del món, l'ajudem?

 3. Julia Castro és la millor wakeboard d'Espanya i de les millors de món, tant en wakeboard com en kitesurf. Esports que vol continuar practicant al més alt nivell. Però la nostra ajuda. Vols conèixer la seva història?

 4. Proyecto EllasSonDeAquí

  El CD Femiastur, un club totalment femení, des de les jugadores fins a la directiva, amb molta força, valors i passió, necessita fons per seguir creixent.

 5. Hennar Etxebarria és una navarresa de 21 anys que somia a participar en el proper mundial absolut de Biatló. Però necessitaria una bona injecció econòmica per poder-ho aconseguir. Li donem un cop de mà?

 6. Margot Llobera des que era petita somiava amb participar en el Dakar, un somni que està a punt de realitzar… Vols conèixer la seva història?

 7. Adriana Domínguez és una promesa del Bmx espanyol. La pròxima temporada salta de categoria i la rampa de sortida serà de 8 m. A Espanya no hi ha circuits d'aquesta tipologia i necessitarà anar a entrenar fora. Vols conèixer la seva història?

 8. Pilar és una de les millors windsurfistas d'Espanya, en la seva sang corre el vent i l'aigua, perquè la seva passió és navegar. El seu somni és molt ambiciós: representar a Espanya en les pròximes olimpíades... Vols conèixer la seva història?

Pàgines